Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση δύο παικτών, οι οποίοι εντάσσονται στη ομάδα εν όψει της νέας σεζόν στη Super League 2. Πρόκειται για δύο Αργεντινούς, τους Γκαμπριέλ Σανάμπρια και Φακούντο Καστιγιόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΜΕ ΛΑΤΙΝ ρυθμούς μπήκε η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου στη Λιβαδειά, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο Αργεντίνων άσων, με δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες, που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα μεσοεπιθετικά. Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΣΑΝΑΜΠΡΙΑ υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια και ο ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΚΑΣΤΙΓΙΟΝ μονοετές.

Ο 27χρονος Σανάμπρια (γεννημένος στις 2/7/1992), είναι αριστεροπόδαρος, δεινός σουτέρ και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, με το “10” στην πλάτη. Στα αξιοσημείωτα της καριέρας του η μεταγραφή του, τον Ιανουάριο του 2016, στην Άρσεναλ Σαραντί με την οποία είχε 22 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ στην Primera Division της Αργεντινής (2016-2017).

Ο πολυσύνθετος Φακούντο Καστιγιόν (γεννημένος στις 21/8/1985) μπορεί και αγωνίζεται το ίδιο καλά και στις δυο πτέρυγες της επίθεσης (αρέσκεται περισσότερο στη δεξιά), έχει παίξει όμως και ως κεντρικός επιθετικός ή ως δεύτερος επιθετικός. Ικανός να κάνει κάτι αναπάντεχο και να αλλάξει τον ρουν του αγώνα. Το βιογραφικό του γεμάτο καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες πρώτης γραμμής στη χώρα του -Γοδόι Κρουζ, Ρασίνγκ Κλαμπ, Μπάνφιλντ, Χιμνάσια Λα Πλάτα, Λανούς- ενώ δεν στερείται και ευρωπαϊκών εμπειριών. Τη σεζόν 2016-2017 μεταγράφηκε στην Ισπανία και με τα χρώματα της Χετάφε είχε 22 συμμετοχές, ένα γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης