Από ένα βαθμό πήραν Λεβαδειακός και Λάρισα μετά το ισόπαλο 1-1 στη Βοιωτία σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόνι Σίλβα στο 55’, ενώ η Λάρισα ισοφάρισε στο 66’ με τον Ντοντό. 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με στόχο να μην δεχθούν γκολ και ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να δημιουργηθεί κάποια κλασική ευκαιρία. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, όμως στο δεύτερο σκόραραν από μία φορά.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ζεζίνιο για τον Λεβαδειακό έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τόνι Σίλβα με προβολή σκόραρε και πέτυχε το 1-0. Για τη Λάρισα τη λύση έδωσε ο Ντοντό στο 66’. Ο Βαρέλα εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο φορ της Λάρισας ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά το 69’ και μία προσπάθεια του Μάντζιου για να σκοράρει, οι δύο ομάδες διαφύλαξαν και πάλι τις εστίες τους και αναδείχθηκαν ισόπαλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεβαδειακός-Λάρισα 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 55′ Σίλβα – 66′ Ντοντό

Κίτρινες κάρτες:
Μουλόπουλος – Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς):
Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί (71′ Μπελγκαζουανί), Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (80′ Καραμπουέ), Μάντζιος.

Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης):
Καβουσάκης, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ, Φατιόν (80′ Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88′ Ντέλετιτς), Αναστασόπουλος (61′ Βαρέλα), Αβραάμ, Ντοντό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης