Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν τέθηκε ο Μανόλο Μαρτίνεθ, καθώς ο τραυματισμός του αμυντικού του Λεβαδειακού στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη αποδείχθηκε πολύ σοβαρός.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο παίκτης, έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Manuel Martinez Lara (Manolo), έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα με τον Εργοτέλη και αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, διαπιστώθηκε ότι δυστυχώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των Βοιωτών.

Ανακοινώθηκε ο Ιντζίδης

Παράλληλα, η ΠΑΕ της Βοιωτίας ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Χρήστου Ιντζίδη. Ο 21χρονος αμυντικός, ο οποίος είναι γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου 1993 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ήταν δανεικός στον Πλατανιά Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης