«Αφήνει πίσω του» το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός. Ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 3-0 στα πρώτα 19 λεπτά, με ισάριθμα σουτ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε ότι μετά την εξέλιξη αυτή δεν μπορούσε να αντιδράσει.

«Αυτό που θέλαμε να παρουσιάσουμε και να βάλουμε δύσκολα εκμεταλλευόμενοι την πίεση του Παναθηναϊκού τελείωσε πολύ γρήγορα. Με τρία σουτ ο αντίπαλος μας έβαλε τρία γκολ και δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να αλλάξουμε κάτι, η εικόνα μας ήταν καλύτερη, αλλά δεν είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε το ματς. Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα γκολ», είπε ο τεχνικός των Βοιωτών και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και έχουμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών οπότε η δουλειά μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Αυτό συμβαίνει όταν η ετοιμότητα των παικτών δεν είναι στο 100% και βγάζοντας κάποιους τραυματισμούς το έργο μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο».

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός κι έφτασε στη νίκη, απάντησε: «Ήταν καλύτερος, δε μιλάμε για θέμα τύχης. Απλά από τρία σουτ που έγιναν προήλθαν ισάριθμα γκολ. Αυτό δεν είναι θέμα τύχης, είναι και ικανότητας των παικτών κι όταν το σκορ είναι 3-0 καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να αντιδράσει κάποιος.»

Για το αν περίμενε κάτι καλύτερο μετά τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, απάντησε: «Άλλο ήταν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, άλλο το σημερινό. Το είχα πει και τις προηγούμενες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα έβρισκε τον τρόπο να αντιδράσει.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης