Μία νίκη-χρυσάφι, στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, κατέκτησε το Σάββατο ο Πανθρακικός απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Κομοτηνής επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 σκορ του Λεβαδειακού, για την 20η αγωνιστική της Super League και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το ματς και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στο συγκρότημα του Ρόκα, το πέτυχε ο Ντιγκινί στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κάτω του μετρίου ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, στο ποίο ο Πανθρακικός είχε μια μικρή υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους στην άμυνα του Λεβαδειακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολυπρόσωπη άμυνα και προσπαθούσαν με αιχμή τον Μάντζιο να απειλήσουν την εστία του Αθανασιάδη.

Μάλιστα στο 11′ οι Βοιωτοί έφθασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο γκολκίπερ του Πανθρακικού κράτησε απαραβίαστη την εστία του στο κοντινό σουτ του Μάντζιου.

Λίγο αργότερα στην πρώτη ευκαιρία του Πανθρακικού ήρθε και το γκολ. Συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό ο Ντιγκινί με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, νίκησε τον Σηφάκη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πρώτη προτεραιότητα να διατηρήσουν τη νίκη, έχοντας το μυαλό τους στην άμυνα και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν ν’ απειλήσουν την εστία του Σηφάκη, ο οποίος στο 63′ ενήργησε σωτήρια σε σουτ από καλή θέση του Ιγκόρ.

Ο Λεβαδειακός στα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη έδειχνε ότι ήθελε αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός προς την εστία των γηπεδούχων, κι έτσι ο Πανθρακικός στο τέλος του ματς πανηγύρισε αυτό το πολύτιμο τρίποντο.

Kίτρινες: Ίγκόρ – Σκέμπης

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπό, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία (90’+ Μπαλδάς), Τσουμάνης, Τζάνης (69′ Χασομέρης), Ρομέου, Ντιγκινί (88′ Ηλιάδης), Ιγκόρ.

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Μαχαίρας (30′ Σκέμπης), Τομάς, Κώτσιος, Μιλιάζες, Ζιτό, Γκόμες, Μιλοσάβλιεβ (46′
Σοτέλο), Μπουσταμάντε, Βούκτσεβιτς (80′ Ορτέγκα), Μάντζιος.

Κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο με τον Πανθρακικό να έχει μια μικρή υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους στην άμυνα του Λεβαδειακού. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολυπρόσωπη άμυνα και προσπαθούσαν με αιχμή τον Μάντζιο να απειλήσουν την εστία του Αθανασιάδη.

Μάλιστα στο 11′ έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά ο γκολκίπερ του Πανθρακικού κράτησε απαραβίαστη την εστία του στο κοντινό σουτ του Μάντζιου. Λίγο αργότερα στην πρώτη ευκαιρία του Πανθρακικού ήρθε και το γκολ. Συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό ο Ντιγκινί με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, νίκησε τον Σηφάκη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πρώτη προτεραιότητα να διατηρήσουν τη νίκη, έχοντας το μυαλό τους στην άμυνα και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν ν’ απειλήσουν την εστία του Σηφάκη. Στο 63′ ο Ιγκόρ σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Σηφάκης έδιωξε σωτήρια, ενώ ο Λεβαδειακός έδειχνε αδύναμος να δημιουργήσει επικίδυνες καταστάσεις στην άμυνα των γηπεδούχων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης