Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στη φετινή Super League ο Παναθηναϊκός.
Τα «τρομερά μωρά» του Γιώργου Δώνη, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, επικράτησαν την Κυριακή με 3-0 σκορ του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ κι έκαναν το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα.
Mε τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για το «τριφύλλι», καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Καμπετσής άνοιξε το σκορ.
Ο Χατζηθεοδωρίδης στο 45΄ διπλασίασε τα τέρματα των «πράσινων», με τον Γιόχανσον στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός έχοντας ως παρακαταθήκη το εντυπωσιακό ξεκίνημα φέτος στο πρωτάθλημα, ήθελε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, προκειμένου να κλείσει τον Λεβαδειακό στην εστία του.
Η διάθεση και η πίεση των «πρασίνων» απέδωσε από πολύ νωρίς καρπούς, καθώς μόλις στο 5′, ο Χατζηγιοβάννης έβγαλε τη σέντρα και ο Καμπετσής με προβολή έκανε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιθετικός μονόλογος των παικτών του Δώνη συνεχίστηκε και στο 36′ έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Χατζηγιοβάννη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 45′ ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του: ο Χατζηγιοβάννης έβγαλε τη δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι και ο Χατζηθεοδωρίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δώνη δεν χρειάστηκε να πιέσει, επιλέγοντας να προσέξει περισσότερο να μην αφήσει ανοιχτά τα μετόπισθεν.

Έτσι ο Λεβαδειακός φάνηκε λίγο πιο επιθετικός, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την εστία του Διούδη.
Στο 75′ ο Μακέντα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Γιόχανσόν στις καθυστερήσεις του ματς.

Κίτρινες: Κουρμπέλης – Καραχάλιος, Νανγκίς, Όμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης (66′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης (66′ Κάτσε), Καμπετσής (75′ Μακέντα).

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Επασί, Φαβαρό, Όμο (46′ Κρνέτα), Νανγκίς (46′ Γιακουμάκης), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Σαβατόνγκο, Σουμπίνιο (72′ Μανγκά)


  Οι Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης
  Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης