Συνεχίζει να εντυπωσίαζει ο Λεβαδειακός με την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα παραμένοντας δικαίως πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Βοιωτοί πέρασαν νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα φτάνοντας μάλιστα τους 13 πόντους, σε επτά αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το ματς κόντρα στη ροή του (σ.σ.: οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν) το σημείωσε ο Νιασέ στο 47ο λεπτό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα του Αγρινίου κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας την κατοχή έως το 73% υπέρ της, αλλά δεν βρήκε τους χώρους για να απειλήσει, αφού η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Ανιγκό ήταν για άλλη μια φορά υποδειγματική.

Ο Μάρκος Πάουλο απείλησε στο 12΄ με φάουλ από 40 μέτρα (!), αλλά ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» έκανε μεγάλη απόκρουση στο 31΄, σε σουτ του Μαρινάκη και στο 38΄ έβγαλε και το σουτ του Μάζουρεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, ήταν ο Λεβαδειακός που άνοιξε το σκορ: στο 47΄ και στην πρώτη τελική τους στον αγώνα, ο Νιασέ έκανε την κεφαλιά-ψαράκι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη, που φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε. Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε μετά το 0-1, όμως οι παίκτες του Χάβου ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο 61ο λεπτό η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο, που μόνος στα δύο μέτρα απέναντι στον Επασί σούταρε άουτ!

Στο 69΄ ο «κεραυνός» του Μάζουρεκ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, στο 72΄ φάουλ του ίδιου έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι, στο 78΄ ο Λόπες ολομόναχος πλάσαρε πάνω από το δοκάρι, στο 83΄ η «οβίδα» του Γιουσούφ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 85΄ ο Μαρκόφσκι πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ και στο 88΄ ο Ζαραδούκας απέκρουσε στη γραμμή την κεφαλιά του ίδιου!

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ – Τσαμπούρης, Νιασέ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Μπεχεράνο, Μάζουρεκ, Ρόσα (46΄ Μαρκόφσκι), Μάρκος Πάουλο (57΄ Λόπες), Κλέσιο (65΄ Μοράρ), Ντίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (90΄ Καλτσάς), Μπραντάο, Τόνι Σίλβα (70΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης