Ο Πλατανιάς έφτασε τους έξι βαθμούς στη Super League, καθώς σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Μανούσου (18’, 25’) και Γιώργου Γιακουμάκη (34’), ενώ οι Βοιωτοί μείωσαν με τους Καραχάλιο (38’) και Πέτρο Γιακουμάκη (72’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς στην ουσία χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο για να σφραγίσει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με σκόρερ τον Μανούσο προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0. Στο 18΄ και το 26΄ ο Έλληνας επιθετικός νίκησε δύο φορές τον Ναμάσκο, ενώ στο 34΄ από το κόψιμο του Μουνάφο στη μικρή περιοχή ο Γιακουμάκης σε άδεια εστία «έγραψε» το 3-0.

Δύο λεπτά μετά ο Λεβαδειακός μείωσε με πλασέ του Καραχάλιου, ενώ οι Βοιωτοί κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος. Στο 72΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης, μετά από ασίστ του Σίλβα, μείωσε σε 3-2 και έκανε το ματς ντέρμπι, ενώ στο 77’ λίγο έλλειψε να γίνει το 3-3, αλλά το σουτ του Μιλιάζες βρήκε και το δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Πλατανιάς – Λεβαδειακός 3-2 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 18′, 26′ Μανούσος, 34′ Γ. Γιακουμάκης – 38′ Καραχάλιος, 72′ Π. Γιακουμάκης

Κίτρινές κάρτες:
Μανούσος, Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης – Τριποτσέρης, Μαχαίρας

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς (83′ Ντεβέσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (70′ Τσουράκης), Μανούσος (90′ Στάθης), Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς):
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (55′ Μαχαίρας), Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος (64′ Καλτσάς), Π. Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46′ Τόνι Σίλβα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης