Ο ΠΑΟΚ, έστω και δύσκολα, επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Super League και προσπέρασε τον Παναθηναϊκό, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Παπαδόπουλος στο 43ο λεπτό, εντείνοντας την αγωνία στους Βοιωτούς, όσον αφορά στην παραμονή στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο πλήθος ευκαιριών τις οποίες όμως σπατάλησαν οι επιθετικοί του με ατομικές ενέργειες.

Η φάση που έκρινε το ματς ωστόσο σημειώθηκε στο 42ο λεπτό. Οι Περέιρα και Νομπόα άλλαξαν έξω από την περιοχή τη μπάλα, ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Ζίτο και ο διαιτητής κ. Μήτσιος καταλόγισε το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος νίκησε τον Σηφάκη και άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα, ωστόσο δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Ιτάνζ.

Μάλιστα στο 82ο λεπτό οι «πράσινοι» απειλήθηκαν και με δεύτερο γκολ, όταν ο Πόζογλου γύρισε την μπάλα πολύ ωραία μέσα στην περιοχή και ο Παπαδόπουλος σούταρε με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Κίτρινες: Κόστα, Μακ – Ζίτο, Κώτσιος

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης):
Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα (82′ Κίτσιου’), Περέιρα (75′ Πόζογλου), Μακ, Παπαδόπουλος (90+4′ Κουλούρης).

Λεβαδειακός (Μάντζιος):
Σηφάκης, Μαχαίρας, Μιλιάζες, Τόμας, Κώτσιος, Πελέ, Ζίτο (86′ Μπουσταμάντε), Γιακουμάκης, Κατίδης (67′ Βούκσεβιτς’), Γκόμεζ (46′ Μιλοσάβλιεφ), Μάντζιος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης