Ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη με 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Super League. Στο 80’ ο Λέοβατς άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μακ στο 89’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας σε ολόκληρο το παιχνίδι, όμως δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Στο 16′ ο Μοσχονάς μπλόκαρε το σουτ του Κάτσε και στο 32′ ο Χαρίσης ανάγκασε τον κίπερ των Βοιωτών να απομακρύνει σε κόρνερ.

Ο Λεβαδειακός έκλεισε τους διαδρόμους, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα. Η λύτρωση ήρθε από το αριστερό πόδι του Λέοβατς στο 80’, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Κάτσε σκόραρε. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ρόμπερτ Μακ στο 89′ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 2-0 (Novasports 6)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 80′ Λέοβατς, 89′ Μακ

Κίτρινες κάρτες: Βίτορ – Μπελγκαζουανί, Μαχαίρας

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βιτόρ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε (90′ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Πέλκας (61′ Κοροβέσης), Ροντρίγκες (90′ Κούστα), Μακ.

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Τσούρικοφ, Μανωλάς, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Μάγκας (61′ Τόπι), Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί (46′ Παππάς), Ατζαγκούν (85′ Μίνγκας), Μάντζιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης