Ο Πανιώνιος πέτυχε σπουδαία βαθμολογική νίκη επί του Λεβαδειακού, σε ένα ματς απο τα λεγόμενα εξάποντα, δεδομενου ότι και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την παραμονή στη Super League.

H ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επιβλήθηκε την Κυριακή με 1-0 των Βοιωτών, χάρη στο γκολ του Βαγγέλη Οικονόμου, στο 80ο λεπτό, καταφέρνοντας να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι άρχισε με μία μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Κολοβού βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη. Στο 37′ ο Λεβαδειακός «απάντησε» στα δοκάρια, καθώς ο Πίντερ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε πιο αποφασισμένος να εντείνει την πίεση στα καρέ του Λεβαδειακού, αλλά και πάλι οι εμπνεύσεις του ήταν προβλέψιμες και εύκολα αντιμετωπίσιμες από την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 62′ μια καλή χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, με τον Κόρμπο να σουτάρει άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στη συνέχεια το παιχνίδι μετατράπηκε σε… λασπομαχία με τους παίκτες των δύο ομάδων να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν μια οργανωμένη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στο 74′ δεν μέτρησε γκολ του Πανιώνιου. Ο Ρισβάνης πλάσαρε με το δεξί, όμως καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και ενέτεινε την πίεση στην άμυνα του Λεβαδειακού. Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 80ο λεπτό. Ο Σηφάκης έκανε τραγικό λάθος, βγαίνοντας άστοχα από την περιοχή του, η μπάλα κόντραρε στον Οικονόμου και κατέληξε στα δίχτυα, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους στις κερκίδες.

Kίτρινες:
Τασουλής, Μητρόπουλος, Ρισβάνης – Κατίδης

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Μπουμάλ (59′ Μπακασέτας), Κολοβός (69′ Ιμπαγάσα), Φούντας, Γιάννου (90′ Γκέζος).

Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος): Σηφάκης, Σκέμπης, Στάθης, Τριποτσέρης, Τομάς, Ζίτο, Πίντερ, Ορτέγκα (76′ Μιλοσάβλιεβ), Μπουσταμάντε (58′ Κατίδης), Γκόμεζ (84′ Μρντάκοβιτς), Μάντζιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης