Αφιέρωμα στον Κώστα Μήτρογλου, με αφορμή την αποψινή πρώτη αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Σάλτσμπουργκ για τα ημιτελικά του Europa League, έκανε το «RTL».

Το εν λόγω ρεπορτάζ έχει τίτλο «Από το μηδέν ήρωας, η Οδύσσεια του Κώστα Μήτρογλου», και σε αυτό επισημαίνεται η μεγάλη ευκαιρία του Έλληνα επιθετικού να διευρύνει απόψε τον μύθο γύρω από το όνομά του.

«Έφτασα τραυματίας, χωρίς να προετοιμαστώ, σε μια νέα χώρα, ένα νέο πρωτάθλημα. Για εμένα είναι φυσιολογικό» ανέφερε αρχικά ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού, ο οποίος χλευάστηκε αρκετές φορές στα κοινωνικά δίκτυα και αποδοκιμάσθηκε στο «Βελοντρόμ».

«Πρέπει να είσαι δυνατός, στις μεγάλες ομάδες, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κριτική, ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο να αποδοκιμάζονται» πρόσθεσε ο Έλληνας φορ, ο οποίος καταλήγοντας τόνισε:

«Εντάξει, δεν είναι ωραίο, αλλά είναι δουλειά μου και αγωνίζομαι ακόμα. Δεν θέλω να είμαι ένας ήρωας. Αν έχω την ευκαιρία να σκοράρω και αυτό βοηθά την ομάδα, μια χαρά. Αλλά δεν σκέφτομαι να είμαι ο σωτήρας».