Ο ΟΦΗ και ο Χουάν Νέιρα θα συνεχίσουν τον κοινό δρόμο τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και για τη σεζόν 2024-25, που σημαίνει ότι ο Νέιρα θα παραμείνει στον σύλλογο για έβδομη συνεχή χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ΟΦΗ ήρθε το 2018 κι έκτοτε «έγραψε» 145 συμμετοχές με 26 γκολ και 17 ασίστ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Νέιρα μέτρησε 26 εμφανίσεις, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Juan Neira, ένας από τους πιο εμβληματικούς ξένους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ, παραμένει στην Κρήτη! Παραμένει στο Γεντί Κουλέ! Παραμένει στο “σπίτι” του!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό “αρτίστα” της μπάλας ως το καλοκαίρι του 2025 κι έτσι, ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ, θα φοράει τα ασπρόμαυρα για 7η αγωνιστική περίοδο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Neira έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μας, αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, έχοντας ήδη “σπάσει” το φράγμα των 100 συμμετοχών!

Ο Αργεντινός εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι σήμερα μετρά συνολικά 145 συμμετοχές, 26 γκολ και 17 ασίστ στο ενεργητικό του.

Juan, προχωράμε μαζί…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης