Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι και επίσημα προπονητής του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου και οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο.

Ο Ρικάρντο Μανουέλ Αντράντε ε Σίλβα Σα Πίντο, γεννήθηκε στο Πόρτο στις 10 Οκτωβρίου 1972 και σε ηλικία 14 ετών μπήκε στις ακαδημίες της ομώνυμης ομάδας. Το 1987 πήγε σε αυτές της Σαλγκουέιρος και το 1991 αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα έχοντας 57 συμμετοχές και 17 γκολ.
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2010, όταν ανέλαβε βοηθός στη Λεϊρία, ενώ το 2012 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ με την οποία έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Μέχρι πρόσφατα ήταν κόουτς του Ερυθρού Αστέρα τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του σερβικού πρωταθλήματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός που έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης, και από τις δύο πλευρές, για ένα ακόμα έτος».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης