Σημαντικό «τρίποντο» στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή στη Super League πετυχε ο Πανθρακικός.

Η ομάδα του Μάνουελ Ρόκα επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο άδειο -λόγω τιμωρίας- «Θ. Βαρδινογιάννης», για την 26η αγωνιστική και πλέον απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη, οι Ηρακλειώτες, οι οποίοι από το 61ο λεπτό έπαιζαν και με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την αποβολή του Μπολάκη με δεύτερη κίτρινη, παρέμειναν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ετοιμάζουν ήδη… βαλίτσες για την Football League.

Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε ο Ιγκόρ στο 34ο λεπτό.

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από δύο κλασικές ευκαιρίες, με τον Κάσες στο 27΄ (η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του γηπεδούχων) και τον Ντιγκινί στο 33′ (έφυγε ελάχιστα άουτ), ο Πανθρακικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34ο λεπτό.

Ο Ρομέου με μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Ιγκόρ κι εκείνος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο αρχικά το σουτ του Κάσες και εν συνεχεία η κεφαλιά του Ιγκόρ δεν βρήκαν στόχο.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε στο 51ο λεπτό μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν το φαλτσαριστό σουτ του Κουτσιανικούλη από πλάγια θέση σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη.

Στο 61′ μάλιστα η ομάδα του Αναστόπουλου υποχρεώθηκε να μείνει με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μπολάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 68ο λεπτό ο Πανθρακικός έχασε νέα κλασική ευκαιρία, με το σουτ του Μπαϊκαρά μέσα από την περιοχή να φεύγει δίπλα από την εστία του Λόρια, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε χαμηλά το σκορ.

Κίτρινες: Μπολάκης, Μονιάκης, Φαζός – Μελίσης, Κάσες

Κόκκινες: Μπολάκης (61΄, δεύτερη κίτρινη)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής.

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα):
Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ντιγκινί (73΄ Ροτζέριο), Εμπόου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ρομέου (84΄ Μπαλδά), Ίγκορ (46΄ Τζάνης), Μελίσσης, Τσουμάνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης