Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ, στη διάρκεια της οποίας ο Αντύπας Σηφάκης, που έχει εκδηλώσει, ενδιαφέρον για την ομάδα του Ηρακλείου, ανέλυσε το πλάνο του, κερδίζοντας μάλιστα τους μετόχους – φιλάθλους.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός επιχειρηματίας επισήμανε ότι δεν έχει σκοπό να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ, ενώ υπογράμμισε ότι θα βάλει 600.000 ευρώ για την επόμενη ημέρα της ομάδας που θα τη βρει στη Γ’ Εθνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως μαζί του υπάρχει ομάδα έξι επιχειρηματιών που θα συνδράμει για να βοηθήσει τους «μελανόλευκους» να επιστρέψει στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.
«Κανένας από μας δεν έχει την παραμικρή διάθεση για να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ», ανέφερε ο Αντύπας Σηφάκης, ο οποίος εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι «Τα λεφτά που θα βάλουμε στον ΟΦΗ δε θα μετοχοποιηθούν. Είναι δέσμευση και μιλώ εξ’ ονόματος όλων. Θα μετοχοποιηθούν αυτά που θα βάλουμε τη μεθεπόμενη χρονιά στη Football League».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Αντύπα Σηφάκη στη Γενικη Συνέλευση: «Με την ευκαιρία της Γ. Σ. μια ομάδα ανθρώπων του Ηρακλείου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ΟΦΗ στα επόμενα χρόνια.

Οι άνθρωποι αυτοί σε πρώτη φάση έχουν δείξει το ενδιαφέρον. Η οικογένεια Καράτζη, ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο Μανώλης Μανωλιδάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, εγώ και ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Για να δώσουμε ένα διαφορετικό πνεύμα. Ελπίζουμε ότι με τη συμπαράσταση όλων όσων αγαπούν την ομάδα θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση να έχουμε τη συμπαράστασή σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν παραμείνει στη Β’ Εθνική θα μεταφέρει όλα τα χρέη της. Δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης που θα τεθεί σαν θέμα στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Το πλάνο μας είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να ανέβει στη Β’ Εθνική και μετά στη SuperLeague. Η ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια. Είμαστε αποφασισμένοι να το διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο. Κανένας από μας δεν έχει την παραμικρή διάθεση για να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ».

«Θα διεκδικήσουμε το μέγιστο για την ομάδα μας για να είναι αυτάρκης μέσα από τις δυνατότητες που τις δίνει η νομοθεσία. Ήρθα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι δυνατοί και θέλουν να αναλάβουν το σωματείο. Τα λεφτά που θα βάλουμε στον ΟΦΗ δε θα μετοχοποιηθούν. Είναι δέσμευση και μιλώ εξ’ ονόματος όλων.

Θα μετοχοποιηθούν αυτά που θα βάλουμε τη μεθεπόμενη χρονιά στη FootballLeague.. Η ομάδα που σας ανέφερα θα είναι η Διοικούσα Επιτροπή που θα αναδείξει και τον πρόεδρο. Η Ερασιτεχνική έχει πρόεδρο. Δεν είναι κανένας από μας μανιακός με καμία καρέκλα. Ξεκινάμε με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για τη Γ’ Εθνική».

«Ήρθα να σας πω ότι ο ΟΦΗ θα είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας. Αυτονόητο ότι θα επιδιώκουμε κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε κατηγορία. Οι 7 αυτοί άνθρωποι γνωστοί στο κοινό του Ηρακλείου είμαστε ομόθυμοι, έχουμε συμφωνήσει σε όλα για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ και χρειαζόμαστε τον κόσμο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης