Σελίδα γυρίζει πλέον ο ΟΦΗ, καθώς η πρόσληψη του Ηλία Πουρσανίδη στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, ανοίγει ουσιαστικά την πόρτα στον Μιχάλη Μπούση ώστε να πάρει τους Κρητικούς. Ο άμεσος συνεργάτης του ομογενή επιχειρηματία, αναλαμβάνει πλέον ρόλο και λόγο – μάλιστα πρωταγωνιστικό – στην ομάδα και δεν αποκλείεται αύριο να μεταβεί στην προπόνηση ώστε οι παίκτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι οποίες ουσιαστικά τον καθιστούν ισχυρό άνδρα του συλλόγου, αφού από τη στιγμή που ήδη περίπου 25 μέτοχοι του έχουν παραχωρήσει το ποσοστό του, διαθέτει πλέον την πλειοψηφία. Η ουσία είναι πως η τοποθέτηση του παλαίμαχου άσου σε επίσημη θέση, αποτελεί – όπως όλα δείχνουν – τον προπομπό της εποχής Μπούση στην ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλωστε άμεσα, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, θα πάρουν πόστο και οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, αφού με τον Πουρσανίδη είναι οι τρεις άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ Μπούση στον σύλλογο. Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες και επί της ουσίας η ΠΑΕ άλλαξε χέρια. Απομένουν τα τυπικά, δηλαδή οι επίσημες ανακοινώσεις.

 Η ανακοίνωση:

«Ο Ηλίας Πουρσανίδης αναλαμβάνει από σήμερα εκτελεστικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».
Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης