Ο ΟΦΗ συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ του στην προσπάθεια που καταβάλλει για να εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League, ολοκλήρωσαν σήμερα οι διοικούντες τον ΟΦΗ.

Μετά από σχετική εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, αποκτήθηκε ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Εργοτέλη, αλλά έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρηση των Κρητών από το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο έμπειρος άσος, ο οποίος επέστρεψε στον ΟΦΗ μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια, δήλωσε: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ερχομαι σε ένα περιβάλλον, στο οποίο έχω ζήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Είναι μια δύσκολη στιγμή για το σύλλογο, ο οποίος πρέπει να ξεφύγει από την Γ΄ Εθνική και έρχομαι και εγώ με την εμπειρία μου, να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους υπόλοιπους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για να πετύχει η ομάδα το στόχο. Έχω πει ξανά στο παρελθόν ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ και χαίρομαι πραγματικά που γύρισα. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να μπορέσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε τον ΟΦΗ από την δύσκολη αυτή κατηγορία και να πάρει σιγά-σιγά αυτή η ομάδα το δρόμο που της αξίζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης