Με σύνθημα τη φράση «νέα ομάδα, νέα φανέλα, νέα χρονιά» ο ΟΦΗ παρουσιάζει την Πέμπτη (6/10, 19:00) σε μια μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία του “Talos Plaza” την ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, τη νέα φανέλα με τον χορηγό της, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς.

Στόχος των διοργανωτών είναι η εκδήλωση να μετατραπεί σε μια «ασπρόμαυρη γιορτή» με καλεσμένους τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα μπορέσουν ελεύθερα να την παρακολουθήσουν, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα μοιράσουν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ο ΟΦΗ ’94 και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που θα δώσουν «οφητζίδικο» χρώμα στο “Talos Plaza”.

«Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο και να τους δώσουμε την δύναμη και την ώθηση που χρειάζονται, για να ξεκινήσουν δυνατά τη φετινή χρονιά και να φέρουν τον ΟΦΗ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στον αγωνιστικό τομέα, τώρα, ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και έδειξε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δερμιτζάκης, Μπολάκης και Νάστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης