Από ένα βαθμό προσέθεσαν στην συγκομιδή τους Ξάνθη και Πανιώνιος, μετά το μεταξύ τους 1-1, στο πλαίσιο της 22η αγωνιστικής της Super League. Στο 12’ ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ για την Ξάνθη ισοφάρισε στο 43’ ο Καπετάνος.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει προβάδισμα νωρίς στο σκορ. Μόλις στο 12’ ο Μπακασέτας μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κυριακίδη σημειώνοντας το 1-0. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι με τους Γιάννου και Φούντα έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα η Ξάνθη στη συνέχεια να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 42’ ο Λουσέρο εκτέλεσε το φάουλ και ο Καπετάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-1 για τους Ακρίτες.

Στο δεύτερο μέρος άργησαν να καταγραφούν καλές στιγμές. Ο Πανιώνιος έχασε στο 81’ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ τρία λεπτά μετά ο Οικονόμου με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξάνθη – Πανιώνιος 1-1 (NOVA 6)

Γκολ: 12′ Μπακασέτας (Πανιώνιος), 42′ Καπετάνος (Ξάνθη)

Κίτρινες: Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης – Μπουμάλ, Γιάννου, Οικονόμου, Ρισβάνης

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Κομεσίδης (25′ Μπαξεβανίδης), Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Παπαστεριανός (67′ Βασιλακάκης), Ομπόντο, Κλέιτον (46′ Βάλτερ), Σολτάνι, Λουσέρο, Καπετάνος.

Πανιωνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπακασέτας (65′ Κολοβός), Μπουμάλ (86′ Μασούρας), Φούντας (79′ Ιμπαγάσα), Γιάννου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης