Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 της Καλλονής στο Ηράκλειο, σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Λεοζίνιο, ενώ το παιχνίδι ήρθε… τούμπα με τα γκολ του Παπάζογλου στο 40’ και το 53’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μακουκούλα στο 88’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 4’. Ο Παπάζογλου έστρωσε τη μπάλα στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 21’ ο σκόρερ των Κρητικών πλάσαρε άουτ, ενώ η Καλλονή κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχε το 1-0. Ο Καζάκης με το κεφάλι βρήκε τον Λεοζίνιο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες.

Οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Παπάζογλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, σκόραρε με το κεφάλι και πέτυχε το 1-1. Στο 53’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος του πέναλτι με νέα κεφαλιά, μετά από πάσα με το κεφάλι από τον Μακρή, έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο 88’ ο Μακουκούλα πήρε τη μπαλιά του Ζε Εντουάρντο, έκανε το κοντρόλ και με σουτ νίκησε τον Χογκ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΟΦΗ:
Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης (84′ Μακουκούλα), Ζε, Όγιος, Παπάζογλου (90′ Κυζιρίδης).

Καλλονή:
Χογκ, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Φαρία, Μανούσος (72′ Γάλας), Καζάκης (72′ Περόνε), Γκαρσία (81′ Βλαστέλλης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης