Mε δύο γκολ του Παπάζογλου (50′, 89′), ο ΟΦΗ νίκησε το Σάββατο με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την 29η αγωνιστική της Super League.

Oι γηπεδούχοι με αυτό το «τρίποντο» αναρριχήθηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με την ελαφρά ταξιαρχία στην αντίπερα όχθη να παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα του Σα Πίντο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της.

Στο 7′ η κεφαλιά από κοντά του Ζε Εντουάρντο έφυγε άουτ, όπως και το πλασέ που επιχείρησε ο ίδιος από καλή θέση στο 25′, ενώ στο 28′ η βολίδα του Μιλιάζες εξουδετερώθηκε από τον Τζόρβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλο το 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι μόνο μια φορά έκαναν αισθητή την παρουσία τους και μάλιστα σκόραραν, ωστόσο το γκολ δεν μέρησε καθώς ο Δεληζήσης υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ.

Εντούτοις, με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (50′), ο ΟΦΗ πέτυχε το γκολ που δικαιούταν μέχρι εκείνη τη στιγμή, όταν ο Παπάζογλου μπήκε με δύναμη μέσα στην περιοχή και από διαγώνια θέση «νίκησε» τον Τζόρβα.

Στη συνέχεια ελαχιστοποιήθηκαν οι καλές στιγμές, με τον Απόλλωνα να δείχνει αδύναμος στο να αντιδράσει.

Ο ΟΦΗ κράτησε το ματς στα μέτρα του, έχασε μια καλή ευκαρία στο 86′, με το σουτ του Ζε Εντουάρντο να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και στο 89′ πάλι ο Παπάζογλου βρήκε χώρο, προχώρησε και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κίτρινες: Μαρκής, Παπάζογλου, Περογαμβράκης – Αμπρόουζ, Τσοκάνης, Σόντερμπεργκ

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπανούσης (46′ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Ντούντου (86′ Καλάιτζιτς), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (78′ Μπούρμπος), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

Απόλλωνα Σμύρνης (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Σόντερμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Μίνγκας, Αργυρόπουλος (76′ Τσιλιγκίρης), Τσοκάνης, Λουσέρο (65′ Γκουέλα), Αμπρόουζ (56′ Ντάλμπεργκ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης