Νικηφόρα πέρασε ο ΟΦΗ την Κυριακή από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League, ωστόσο η νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Πανιωνίου τον έστειλε σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, απέναντι στον γειτονικό Πλατανιά Χανίων.

Ο Νέιρα στο 21΄ και ο Σάσι στο 74΄ πέτυχαν τα γκολ για την κρητική ομάδα, τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν με αρνητικό αποτέλεσμα μία εξαιρετική χρονιά, που τους βρίσκει στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης και τους εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του ματς και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Κουλούρη στο 3΄ να μην μπορεί να εκμεταλλευθεί από κοντά το γύρισμα του Μανούσου και τον Ουάρντα στο 13΄ να αστοχεί από πολύ καλή θέση.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 21΄ με σουτ του Νέιρα, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην «κυανόλευκη» άμυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λεπτά αργότερα (25΄), οι Ηρακλειώτες θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως ο Μέγερι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπράουν. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Σωτηρίου να «βγάζει» με υπερένταση το δυνατό βολέ του Κουλούρη (44΄) και να διατηρεί το προβάδισμα της ομάδας του.

Με τον Ενσικουλού να αντικαθιστά τον αρνητικό Ουάρντα, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο β΄ μέρος και απείλησε στο 48΄ με τον νεοεισελθόντα επιθετικό, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Σωτηρίου, ενώ στο 64΄ η κεφαλιά του Ρισβάνη σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ έδωσε χώρο και «χτύπησε» σε μία αντεπίθεση στο 74΄, «καθαρίζοντας» οριστικά το παιχνίδι. Από λάθος του Ρισβάνη ο Γιαννούλης έγινε κάτοχος της μπάλας και πέρασε ωραία κάθετη στον Σάσι, ο οποίος νίκησε τον Μέγερι και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Κίτρινες: Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς – Κοροβέσης, Σάσι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Ούμπιντες, Χατζηισαϊας, Μπουσούλατζιτς (82΄ Μούγιακιτς), Ουάρντα (46΄ Ενσικουλού), Κατράνης, Σάκιτς, Κουλούρης, Μανούσος (56΄ Ουγκράι), Ρισβάνης, Μπρούνο

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ, Σάσι, Μεγιάδο, Ναμπί (82΄ Σακόρ), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα (88΄ Ντίνας), Σόουζα (73΄ Νάστος)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης