Νιόπλιας: «Άξιζε στον ΟΦΗ μια νίκη σαν αυτή»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 22:51
Νιόπλιας: «Άξιζε στον ΟΦΗ μια νίκη σαν αυτή»

Πανευτυχής για τη μεγάλη νίκη που σημείωσε ο ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού, και μάλιστα με ανατροπή (2-1) εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Νιόπλιας.

Για το αν η ομάδα του «επέστρεψε» μετά τη σημαντική επικράτηση επί του τριφυλλιού στο Κύπελλο, ο τεχνικός των Ηρακλειωτών τόνισε: «Όχι, ακόμη δεν επέστρεψε, ήταν απλά μια πολύ μεγάλη νίκη. Δουλειά όλων μας στον ΟΦΗ είναι να επιστρέψουμε πραγματικά. Σήμερα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή, μετά από ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στον κόσμο μας. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίο όνομα και ιστορία. Την ξέρω 17 χρόνια και της αξίζει μια τέτοια νίκη. Πέρα από το πρώτο καλό δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού, ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες και παίξαμε σαν ίσος προς ίσο».

Όσο για τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος. Έπρεπε να προσαρμοστούμε, να παίξουμε με διαφορετική ανάπτυξη, διαφορετικές αμυντικές αντιδράσεις και από εκεί και πέρα θέλει πείσμα και δουλειά. Συνολικά κάναμε μια καλή εμφάνιση».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 22:55