Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την Τετάρτη (13/7) την πρώτη θερινή μεταγραφή του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου, Ασανέ Ντιουσέ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν κι ο 26χρονος άσος που υπέγραψε έως το 2024, εξέφρασε την πίστη του πως μέσω της κρητικής ομάδας θα ξαναβρεί τη χαρά για το ποδόσφαιρο.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ θετικές και η φιλοξενία εξαιρετική. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με οικογενειακό περιβάλλον, κάτι το οποίο ένιωσα από την πρώτη στιγμή. Για μένα αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να δουλέψω περισσότερο και να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε» τόνισε ο Αφρικανός μέσος και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέρυσι δεν έπαιξα σε τόσους αγώνες όσους θα ήθελα αλλά θεωρώ ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα ξαναβρώ την χαρά για να παίξω ποδόσφαιρο, να πάρω χρόνο συμμετοχής, να δώσω όλα όσα μπορώ και επειδή η επιτυχία δεν έρχεται έτσι απλά, πρέπει όλοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ για την ομάδα.

Όταν άκουσα το πλάνο που έχει ο ΟΦΗ ήταν κάτι που με ενδιέφερε από την πρώτη στιγμή. Με χαροποίησε ιδιαίτερα και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Θεωρώ ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα καταφέρω και εγώ να ανέβω ξανά επίπεδο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης