Ο ΟΦΗ, με «λυτρωτή» τον Αντώνη Πετρόπουλο, επιβλήθηκε το Σάββατο με 1-0 του Παναιτωλικού στο «Θ. Βαρδινογιάννης», κατακτώντας έτσι το πρώτο του τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Έλληνας στράικερ βρήκε δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και έγειρε την πλάστιγγα του ματς προς τη μεριά των Ηρακλειωτών.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Το συγκεκριμένο ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς το θέαμα του ήταν φτωχό, με τις καλές φάσεις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες άργησαν να μπουν στο ρυθμό του αγώνα, κάτι που δικαιολογείται εν μέρει από το γεγονός ότι ήταν το πρώτο τους επίσημο ματς για τη νέα σεζόν.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ΟΦΗ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει τους Αγρινιώτες, που ούτε κι αυτοί από την πλευρά τους είχαν κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Στο 27ο λεπτό καταγράφηκε το πρώτο τάιμ άουτ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τους παίκτες να δροσίζονται, καθώς η ζέστη στο «Γεντί Κουλέ» ήταν ανυπόφορη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου κακό, με τους παίκτες να βγάζουν κούραση, καθώς ήταν εμφανής η έλλειψη αγώνων.

Στο 50ο λεπτό ο Παναιτωλικός «φλέρταρε» με το 0-1, ωστόσο ο Κάπελ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Λόρια. Κι ενώ το ματς είχε φτάσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και το 0-0 έδειχνε ότι θα είναι το τελικό σκορ ο Αντώνης Πετρόπουλος ανέλαβε δράση και έβαλε φωτιά στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Έλληνας στράικερ ελίχθηκε στην περιοχή και με σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο να αποβάλλεται για τον τρόπο που το πανηγύρισε.

Κίτρινες: Περογαμβράκης – Μαλεζάς, Παπουτσογιαννόπουλος

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Ραζάκ, Αρτόλα (71′ Λαμπρόπουλος), Μεϊτέ, Μακρής, Στάθης, Μιλιάζες (81′ Κουτσιανικούλης), Πετρόπουλος, Περογαμβράκης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Μπρακάλι, Κουτρουμάνος, Κέβιν Μαρτίνες, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Νίκολας Μαρτίνες (92′ Θεοδωρίδης), Μύγας (46′ Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (63′ Ρουμπουλάκου).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης