Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε με σκορ 3-2 του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 10’ με πέναλτι του Ουσέρο, ενώ οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 53’ με τον Μιλιάζες. Η συνέχεια ανήκε στον Αστέρα ο οποίος πήρε το προβάδισμα εκ νέου στο 58’ με τον Μάσα, ενώ το 3-1 πέτυχε στο 62’ ο Τσοκάνης. Ο ΟΦΗ μείωσε στο 88’ σε 3-2 με τον Μερεμπασβίλι.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι πήρε… φωτιά από νωρίς. Στο 9’ ο Μιλιάζες μάρκαρε άτσαλα τον Γιαννιώτα μέσα στην περιοχή και ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουσέρο, ο οποίος ευστόχησε και άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως ο Πετρόπουλος με πλασέ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Σε γενικές γραμμές ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ότι διαθέτει καλύτερη ομάδα και στο 19′ ο Μάσα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ. Πάνω στην γραμμή ο Αντελέγιε απομάκρυνε και ο Ρόλε με νέα κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Λόρια. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι Αρκάδες έχασαν ευκαιρίες με τον Μπαράλες στο 27’ και τον Γιαννιώτα στο 35’ και έτσι το 1-0 δεν άλλαξε.

Ο ΟΦΗ ευτύχισε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος. Ο Μιλιάζες στο 53′ μετά από πολύ όμορφη κομπίνα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε σε 1-1 και… εξιλεώθηκε για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-1 δεν έμεινε για πολύ. Στο 58′ μετά από λάθος της άμυνας του ΟΦΗ, ο Μάσα με πλάσε μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-1 για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσοκάνης βρέθηκε ελεύθερος και με κεφαλιά πέτυχε το 3-1.

Στο 87′ ο Αστέρας αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μάσα και τελικά στο επόμενο λεπτό ο Μερεμπασβίλι βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 2-3 (Nova sports 2)

Γκολ: 10’ πεν. Ουσέρο (Αστέρας Τρίπολης), 53′ Μιλιάζες (ΟΦΗ), 58′ Μάσα (Αστέρας Τρίπολης), 62′ Τσοκάνης (Αστέρας Τρίπολης), 88′ Μερεμπασβίλι (ΟΦΗ)

Κίτρινες κάρτες:
Μιλιάζες, Ραζάκ, Αντελέγιε, Στάθης – Μάσα, Μουνάφο, Γιαννιώτας, Σανκαρέ, Κοσίτσκι

Κόκκινες κάρτες:

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγε, Πετρόπουλος (63′ Σίσιτς), Τζορτζ (67′ Λαμπρόπουλος), Ραζάκ (72′ Απόνιο), Φερνάντεθ, Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Μουνάφο, Μάσα, Ουσέρο (46′ Κυριακόπουλος), Μπαράλες, Ρόλε (81′ Μπακασέτας), Γιαννιώτας.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης