ΟΦΗ: Ανανέωσε και ο Μπολάκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, 19:34
ΟΦΗ: Ανανέωσε και ο Μπολάκης
Μετά τον Άγγελο Οικονόμου, και ο Μανόλης Μπολάκης συμφώνησε να παραμείνει στις τάξεις του OΦΗ.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ είχε συμβόλαιο γι' ακόμη ένα χρόνο, ωστόσο οι διοικούντες τον ΟΦΗ και ο παίκτης «έδωσαν τα χέρια» για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2020.

Με δηλώσεις του στην ιστελίδα του συλλόγου μετά την επέκταση της συνεργασίας του, ο Μπολάκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου. Είχα συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και το επέκτεινα ένα ακόμη. Έγινε αυτό που ήθελα και εγώ, αλλά και ο ΟΦΗ».

Όσον αφορά στην εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ στη Football league επισήμανε: «Η καλή μου εικόνα δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά όλης της ομάδας. Όλη η ομάδα με βοήθησε να πάω καλά. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, πηγαίνουν και οι παίκτες. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια».

Για την άνοδο του ΟΦΗ στην Super League, υπογράμμισε ότι «είναι μια δίκαιη εξέλιξη 100%. Το αξίζαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά όλα πήγαν καλά», ενώ μίλησε και για τη δική του... επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ πριν από τρία χρόνια:

«Περάσαμε πολλά, στην Γ΄ Εθνική και στην Β΄. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Super League και εύχομαι αυτή τη φορά να πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα. Προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω το 100% όπως κάνω πάντα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, 19:36