Ο Απόστολος Γιάννου ακολουθούσε ήδη θεραπευτική αγωγή τις τελευταίες ημέρες στον ΟΦΗ, αλλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση προσαγωγού.

Η ΠΑΕ της Κρήτης ενημέρωσε για την αρνητική εξέλιξη που έχει ως συνέπεια να συνεχίσει με πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ο διεθνής επιθετικός. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί πριν το τέλος του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με θεραπευτική αγωγή συνέχισαν και οι υπόλοιποι τραυματίες της ομάδας της Κρήτης και συγκεκριμένα οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Αντίλ Ναμπί, Βαγιεμπά Σακόρ και Αμπντούλ Βάις. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Φελίπε Σόουζα, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό παιχνίδι.

O προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, έδωσε άδεια για τα Χριστούγεννα στους παίκτες του μέχρι την Κυριακή (27/12) και αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (28/12).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης