Με χατ-τρικ του Μάρκο Σέποβιτς και ακόμα ένα γκολ από τον Πάουλο Μασάντο ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Κρήτη, 4-0 του ΟΦΗ! Ο φορ του Ολυμπιακού μπήκε στην αναμέτρηση στο 33’, αντικαθιστώντας τον Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και σκόραρε στο 42’, το 52’ και το 88’. Το σκορ είχε ανοίξει στο 39’ ο Μασάντο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με πάρα πολλές αλλαγές, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τους τραυματισμούς.

Στη φάση του 28′ ο Σαβιόλα αστόχησε σε τετ α τετ μετά από άψογη συνεργασία Ιμπαγάσα-Φουστέρ, και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε με πρόβλημα τραυματισμού. Όπως φαίνεται ο Αργεντινός θα χάσει την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το 1-0 πέτυχε στο 39’ ο Μασάντο, ενώ ο Σέποβιτς που αντικατέστησε τον Σαβιόλα σκόραρε στο 42’, μετά από ασίστ του Κάμπελ. Στο 52′ πάλι ο Σέποβιτς με το δεύτερο γκολ του ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 σαν σε προπόνηση μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χολέμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσε με κοντινό πλασέ μετά από λάθος του Φερνάντες ο Σέποβιτς, που με τρεις τελικές πέτυχε χατ-τρικ!

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-4 (Nova 2)

Γκολ: 39′ Μασάντο, 42′, 53′, 88′ Σέποβιτς

Κίτρινες κάρτες: Ζόρο, Μακρής, Μπανούσης – Ιμπαγάσα, Μπονγκ

Κόκκινες κάρτες:

ΟΦΗ:
Φερνάντες, Στάθης, Μονιάκης, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ντουντού (57′ Κάλαϊτζιτς), Σίσιτς (46′ Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης (57′ Μπανούσης), Παπάζογλου, Ζε Εντουάρντο.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (58′ Μπονγκ), Χολέμπας, Κάμπελ, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ (62′ Πελέ), Ιμπαγάσα, Σαβιόλα (33′ Σέποβιτς).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης