Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι ο μεγάλος άτυχος στον ΟΦΗ, αφού ο τραυματισμός του, ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας της Κρήτης στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης της Super League, αποδείχτηκε σοβαρός. Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

«O ποδοσφαιριστής μας θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από το ιατρικό της ομάδας μας και θα αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας, με σκοπό να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Τετάρτης (27/5) με ενοχλήσεις στο γόνατο, με τα αποτελέσματα να είναι αποκαρδιωτικά για τον ίδιο και για τον σύλλογο του Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σιδερένιος, Κοσμά! Είμαστε όλοι δίπλα σου! Θα γυρίσεις πιο δυνατός!» έστειλε μήνυμα η ΠΑΕ ΟΦΗ στον Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο Τσιλιανίδης έκανε εξαιρετική σεζόν, συμμετείχε σε 23 παιχνίδια στη Super League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πετυχαίνοντας έξι γκολ και επτά ασίστ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης