Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασαν την Πέμπτη στο Ηράκλειο Κρήτης την έναρξη της εμπορικής τους συνεργασίας και τη νέα πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει για πάνω από 15 χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό, προάγοντας το «ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από εμπορικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φιλοσοφία της Τράπεζας συνάδει απόλυτα με τις αρχές που πρεσβεύει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν στον χώρο του ποδόσφαιρου, με τις δύο πλευρές να προσβλέπουν σε μια αγαστή συνεργασία, σε στέρεες βάσεις και σε βάθος χρόνου.

Η εμπορική συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει στην Τράπεζα Πειραιώς την αποκλειστική δυνατότητα να προσφέρει στους φιλάθλους του ΟΦΗ σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, πρωτοποριακά τραπεζικά προϊόντα.
Το πρώτο από αυτά είναι η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa, η οποία είναι συνδεδεμένη με πρόγραμμα πιστότητας και θα προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μοναδικά δώρα και αξέχαστες στιγμές με την αγαπημένη τους ομάδα.

Η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa θα ξεκινήσει να διατίθεται στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς κατά την περίοδο της έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης