Πανευτυχής για τη νίκη με 2-0 επί της Καλλονής στην παράταση και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Κρητικών, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος προπονητής παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη μαχητικότητα με την οποία αγωνίστηκαν, χαρακτηρίζοντάς τους πολεμιστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου ήταν πολεμιστές. Και στον τρόπο που πίστεψαν στην ανατροπή του πρώτου αγώνα. Είναι μια νίκη καρδιάς και οργάνωσης. Μια νίκη στρατηγικής. Σήμερα παίζαμε με μια καλή ομάδα η οποία έχει πάρα πολλές λύσεις σε όλους τους τομείς που εμείς δεν έχουμε με παίκτες Λεοζίνιο, Μανούσος, Μαρσέλο πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές.

Είδα το παιχνίδι εναντίον του Αρη για μένα ήταν έκπληξη η σημερινή στρατηγική τους. Κατανόησα πως είναι ένας προπονητής που παίζει αμυντικά, σήμερα οι κεντρικοί παίκτες έπαιζαν αμυντικά και έχοντας τους μελετήσει φέραμε το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήμασταν υπομονετικοί, δώσαμε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο στον αντίπαλο ενώ στο β’ ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο. Παίξαμε καταπληκτικό παιχνίδι, μόνο μια φάση εναντίον μας στο β’ ημίχρονο.

Είχαμε κοντρόλ στο παιχνίδι και όλων των χώρων του γηπέδου. Σταματήσαμε το εσωτερικό παιχνίδι του αντιπάλου. Συγχαρητήρια στον Δαμιανάκη και τον Ροβίθη που έπαιξε σαν πραγματικός άντρας με εξαιρετική προσωπικότητα. Σήμερα είμαι ένας πολύ χαρούμενος προπονητής».

Για την αποβολή του
: «Σήμερα ήταν η Πέμπτη φορά φέτος που δεν μας δόθηκε πέναλτι και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Είναι ο χαρακτήρας μου να ζω με πάθος το παιχνίδι. Ζητάω συγγνώμη που πέρασα τις γραμμές. Αλλά δεν είπα τίποτα στον ρέφερι και την αντίπαλη ομάδα δεν έχω καταλάβει γιατί αποβλήθηκα».

Διαβάστε επίσης:

Παλικαρίσια πρόκριση για τον ΟΦΗ στην παράταση,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 19:37

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης