Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε η Skoda Ξάνθη, καθώς απέσπασε την Πέμπτη ισοπαλία 1-1 από τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο τέταρτο και τελευταίο ματς της φάσης των πρώτων προημιτελικών της διοργάνωσης.

Οι μαχητικοί γηπεδούχοι, που η αποστολή τους σε ακόμα έναν αγώνα απαρτιζόταν από 15 παίκτες, κατάφεραν να προηγηθούν στο 48ο λεπτό με τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κυριακίδη και στην άδεια εστία άνοιξε το σκορ (1-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως άμεση ήταν η απάντηση της ακριτικής ομάδας, η οποία ισοφάρισε στο 53΄ με το σουτ του Σολτάνι και πλέον έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση στον επαναληπτικό στα «Πηγάδια».

Άξιο αναφοράς είναι ότι το γεγονός πως τα τρια από τα τέσσερα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης έληξαν με σκορ 1-1, καθώς αυτό το αποτέλεσμα εμφανίστηκε, εκτός από το παιχνίδι στο Ηράκλειο και στους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΑΟ Χανιά-Απόλλων Σμύρνης.

Κίτρινες: Σολτάνι

ΟΦΗ (Ν.Αναστόπουλος):
Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (68΄ Μαραθιανός), Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης (81΄ Περογαμβράκης), Μερεμπασβίλι (64΄ Τζορτζ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (52΄ Βασιλακάκης), Κλέιτον (77΄ Βάλτερ), Γούτας, Καπετάνος

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης