Την πεποίθησή του ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς του ΟΦΗ με την Καλλονή, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε ο τεχνικός των Ηρακλειωτών, Σα Πίντο, στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 1-0 από την ομάδα της Λέσβου.

Αρχικά στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της κρητικής ομάδας τόνισε: «Δεν έχω πολλά λόγια να πω για το παιχνίδι. Σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος δεν ήμασταν τόσο πολύ πιεστικοί, δεν κάναμε καλές επιθέσεις και δεν είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι. Δεν είχαμε την ηρεμία να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θέλαμε, αλλά παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες για κάποιο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζω ότι είναι αδικία που χάσαμε σήμερα γιατί η Καλλονή είχε ένα σουτ που απέκρουσε ο Δασκαλάκης και μια σέντρα που έγινε στο γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και σήμερα δεν παίξαμε καλά με τον παίκτη παραπάνω όπως κάναμε στο ματς με τον Άρη. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι, να μάθουμε από τα λάθη. Παίξαμε τα πρώτα 45 λεπτά έχουμε ακόμη ένα ματς και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

Κληθείς να σχολιάσει το ότι ο ΟΦΗ κόντρα σε μια ομάδα με δέκα παίκτες δεν μπόρεσε να βάλει γκολ, είπε:  «Σήμερα δεν είχαμε την ποιότητα και δεν κάναμε αυτά που τους έχω πει από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος και αυτό συμβαίνει συχνά. Δεν δίνουμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το γκολ της Καλλονής δεν ήταν καν ευκαιρία. Είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο έχουμε ανέβει στη βαθμολογία, αλλά σήμερα ήταν μια κακή ημέρα και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αλλαγή του Μακρή, επεσήμανε: «Θέλαμε να ρισκάρουμε περισσότερο βγάζοντας τον Μακρή και βάζοντας τον Μακουκούλα στη θέση του. Δεν είχαμε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή αλλά ήταν μια αλλαγή ρίσκου για να πετύχουμε το γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος για τον αγώνα που ακολουθεί για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, υπογράμμισε: «Αυτή είναι η ζωή όλων των ομάδων καμιά φορά παίζεις άσχημα και κερδίζεις. Θα παίξουμε με μια ομάδα που είναι σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Είναι 3η στο πρωτάθλημα έχουν καλούς παίκτες, με ποιότητα αλλά θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης