Καλά Χριστούγεννα θα περάσουν άπαντες στον ΟΦΗ, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να επικρατήσει του Παναιτωλικού, κλείνοντας με νίκη τον πρώτο γύρο της Super League.

Το συγκρότημα του Σα Πίντο, μολονότι βρέθηκε να χάνει το Σάββατο από τους Αγρινιώτες, εκμεταλλευόμενη τη δυναμική της έδρας του κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει με 2-1, πραγματοποιώντας μεγάλο βαθμολογικό άλμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Καμαρά στο 7′, ωστόσο οι Ηρακλειώτες, παρά την απουσία του Κουτσιανικούλη, δεν κατέθεσαν τα όπλα και πιέζοντας τα «καναρίνια» βρήκαν τις λύσεις, καταφέρνοντας να γυρίσουν το ματς.

Ο Όγιος στο 23′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τον ΟΦΗ, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Παπάζογλου στο 65′, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Μπούρμπου.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκαν, κι έτσι λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 81′, όταν ο Καμαρά ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει την ισοφάριση, αλλά ο Μιλιάζες ως «από μηχανής θεός» έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. 

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Μιλιάζες 74′, Παπάζογλου 82′ – Καμαρά 9′, Μελισσάς 40′, Στεφανάκος 56′, Μπικέι 82′.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζορό, Μακρής, Καλάιτζιτς (Μακουκούλα 65′), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (Βερόν 73′), Περογραμβάκης (Λαμπρόπουλος 65′), Παπάζογλου

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέ, Γκόλιας (85′ Σφακιανάκης), Μελισσάς, Γοδόι, Ζούνιορ (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (Πασσάς 85′).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης