Τον απολογισμό για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, που ολοκληρώθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου, έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

«Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά και τη διάθεση των παικτών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ηταν ένα σημαντικό κομμάτι για μας, όσον αφορά τα τεστ και τα εργομετρικά που κάναμε. Παράλληλα, σημαντική ήταν η γνωριμία των νέων με τους παλιούς παίκτες. Δουλέψαμε αρκετά στο θέμα φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Πλέον θα συνεχίσουμε στο Καρπενήσι τη σκληρή δουλειά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε, θα επιχειρήσουμε να μοντάρουμε σιγά-σιγά την ομάδα μας», δήλωσε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει ως τις 29 Ιουλίου.

Στην αποστολή για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας συμπεριλήφθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Στρέζος, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βουό Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Σασί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Καρπενήσι, ο ΟΦΗ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), τη Λάρισα (25/7) και την Παναχαική (28/7).

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές, οι νεοφώτιστοι εξακολουθούν να ψάχνουν ένα κεντρικό αμυντικό, που θα προσθέσει δύναμη, ύψος και προσωπικότητα στην άμυνα, ενώ για την περίπτωση του 24χρονου Ολλανδού μέσου Κάιλ Εμπεσίλιο, που περνάει από το «μικροσκόπιο» της τεχνικής ηγεσίας, θα ακολουθήσει την αποστολή στο Καρπενήσι, θα αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό παιχνίδι και εκεί θα ληφθεί η οριστική απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης