Η ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει τις ανανεώσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της. Τη φορά αυτή σειρά είχε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, που ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 26χρονος επιθετικός αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση Έλληνες ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και βοήθησε σημαντικά τον ΟΦΗ να πετύχει τον στόχο της συμμετοχής στα play offs. Μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του, ο Τσιλιανίδης πρόλαβε να αγωνιστεί σε 26 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, πετυχαίνοντας συνολικά επτά γκολ. Η επέκταση της συνεργασίας για έναν επιπλέον χρόνο σε σχέση με το συμβόλαιο που υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι (κανονικά έληγε τον Ιούνιο του 2022) αποτελεί επιβράβευση των προσπάθειών του και δείγμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, από τους ανθρώπους του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Τσιλιανίδης σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Νιώθω ευγνώμων και ιδιαίτερα χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μεγάλομέτοχο κ. Μπούση, τους κ.κ Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά, τον κ. Σίμο αλλά και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο μου σ’αυτό το δύσκολο διάστημα για μένα! Εγώ από την πλευρά μου θελω καταρχάς να γυρίσω υγιής και πιο δυνατός από πριν και στη συνέχεια να δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να συνεχίσει ο ΟΦΗ να πετυχαίνει τους στόχους του και να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους που αγαπάνε τόσο πολύ αυτή την ομάδα! ΟΦΗ σ’ευχαριστώ πολύ»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης