Ο Πασχάλης Στάικος πέτυχε το πρώτο γκολ του 2021 συνεχίζοντας παραδόσεις, ο Μανθάτης έγινε η πρώτη χειμερινή μεταγραφή που αγωνίστηκε με εκπληκτικό γκολ. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ο ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει το πρώτο γκολ του νέου ημερολογιακού έτους πετυχαίνει και το παρθενικό του στην κατηγορία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Αυτή τη φορά ήταν στο Αγρίνιο ο Πασχάλης Στάικος, που άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, πετυχαίνοντας γκολ στο 57ο παιχνίδι του στη Super League. Πέρυσι ήταν ο Λευτέρης Λύρατζης του Βόλου, που έκανε ποδαρικό στα γκολ. Για όγδοη σεζόν στη σειρά, ποδαρικό στα γκολ κάνει ομάδα της περιφέρειας. Και για έβδομη φορά στα τελευταία εννέα χρόνια το πρώτο γκολ το πετυχαίνει φιλοξενούμενη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Αγρίνιο είχαμε και τη συμμετοχή του πρώτου παίκτη, που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι ο Γιώργος Μανθάτης, που από τον Σεπτέμβρη είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος μέσος μπήκε αλλαγή στο 71′ και στο 83′ έγινε και η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου που σκοράρει.

Ο Φραν Βέλεθ του Παναθηναϊκού είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα του 2021, και ο Χουάν Νέιρα του ΟΦΗ την πρώτη κόκκινη. Ο Φράνκο Μάζουρεκ χτύπησε το πρώτο πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει γκολ, αφού ο Δημήτρης Σωτηρίου έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που απέκρουσε πέναλτι στο 2021. Έστω και αν αυτό το πέναλτι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Πάντως το… φλουρί έπεσε στη Λαμία, που περίμενε να αλλάξει ο χρόνος για να νικήσει, ενώ ο Άρης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ένα μεγάλο ρεκόρ στην ιστορία του, τα εννέα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα εκτός έδρας. Στη Λαμία σταμάτησε στα οκτώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης