Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Σίμος: «Αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για τον ΟΦΗ»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 18:32
Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Σίμος: «Αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για τον ΟΦΗ»

Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και, μετά την ένατη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα με 3-2 από την ΑΕΛ στο Ηράκλειο, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους «βυσσινί» ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος αποκάλυψε ότι έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου, σημειώνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή η αλλαγή στον πάγκο της ομάδας είναι η καλύτερη λύση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σίμος:

«Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη ημέρα για την ομάδα, ήδη έχω μιλήσει με τους παίκτες και έχω μεταφέρει στην διοίκηση ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Έχω μεταφέρει στην διοίκηση την παραίτησή μου. Η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει πολύ δυνατή σαν οικογένεια και είμαι σίγουρος ότι θα βγει από αυτή τη δυσκολία.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι ήταν τιμή μου. Ο Σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, τους παίκτες και όσους δουλεύουν στον οργανισμό του ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου την θετικότητα γιατί δέθηκα πάρα πολύ με αυτή την ομάδα. Η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και εύχομαι τα καλύτερα. Η ευθύνη είναι δική μου και για αυτό αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για την ομάδα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 18:49