Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το ματς των προκριματικών του Euro 2016 με τα Νησιά Φερόε και το φιλικό με τη Σερβία. Εκτός του Σαμαρά, μεταξύ των εκλεκτών του ομοσπονδιακού προπονητή δεν βρίσκονται οι Κώστας Μήτρογλου και Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Αντί του επιθετικού του Ολυμπιακού ο Ρανιέρι κάλεσε τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, για πρώτη φορά κλήθηκε στην Εθνική ο Μπακάκης, ο οποίος είναι ο δεύτερος παίκτης της ΑΕΚ, μετά τον Μάνταλο.

Η αποστολή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Καράμπελας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης, Γκέκας.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Ρανιέρι ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε (προκριματικά EURO ’16, 14/11/2014 – «Γ. Καραϊσκάκης») και την Σερβία (φιλικό, 18/11/2014 – «Δημοτικό Περιβολίων»). Οι διεθνείς στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σωκράτης, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης