Με εντός έδρας ήττα (2-3) από τη Φράιμπουργκ ξεκίνησε στους ομίλους του εφετινού Europa League ο Ολυμπιακός, με τον Κώστα Φορτούνη να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της απέναντι στους Γερμανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι δεν ήμασταν χειρότεροι από τους αντιπάλους μας, αλλά ήταν πιο εύστοχοι. Σε τρεις φάσεις, πέτυχαν τρία γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα, αλλά όταν δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου, είναι παρά πολλά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί είμαστε στην αρχή και υπάρχουν ακόμα πολλά ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε στην προπόνηση, να κοιτάξουμε τις “μονομαχίες”, γιατί σε αυτό το επίπεδο, τα λάθη τα πληρώνεις. Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα. Δεν νικήσαμε και αυτό με στενοχωρεί, ευχαριστώ τον κόσμο.

Συνεχίζουμε, δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο, παρά την ήττα και κοιτάμε το παιχνίδι με την Κηφισιά. Στην Ευρώπη, πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα.

Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι γίνεται καλή προσπάθεια, γέμισε το γήπεδο, δεν τον ευχαριστήσαμε και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε την επόμενη φορά. Χάσαμε σήμερα και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στον όμιλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης