Ως την καλύτερη απόφαση για όλους χαρακτήρισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το «διαζύγιό» του με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός σε μία γραπτή δήλωσή του στο Instagram τόνισε πως αποχωρεί από μία ομάδα «θρύλο», ενώ στάθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν βαθμούς που θα μπορούσαν να τους έχουν διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένας προπονητής κυνηγά πάντα νέα πρότζεκτ, ανθρώπους, φιλοδοξίες και εμπειρίες. Με αυτό κατά νου, η ομάδα μου και εγώ ήρθαμε στον Πειραιά για να αναλάβουμε μια ομάδα “Θρύλο”. Σήμερα στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω αυτό το έργο στον Ολυμπιακό αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για όλους.

Σε αυτό το αντίο θέλω να θυμηθώ τις πολλές καλές στιγμές όπως η πρόκριση στο Europa League, η νίκη επί της Γουέστ Χαμ και οι πολυάριθμες νίκες στο πρωτάθλημα. και την ευτυχία να είσαι μέρος ενός τόσο μεγάλου, φιλόδοξου συλλόγου.

Αν και δεν ήταν μακρύς ο δρόμος, ήταν ένας έντονος, επίπονος γεμάτος με απροσδόκητες καταστάσεις και εμπόδια (συμπεριλαμβανομένης μιας τιμωρίας που αφαίρεσε την πιθανότητα να έχουμε 4 ακόμη βαθμούς που θα μας κρατούσαν στην κορυφή της βαθμολογίας) αλλά σηκωθήκαμε για να τους αντιμετωπίσουμε βάζοντας πρώτα τις αρχές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να φύγω από ένα έργο είναι πάντα δύσκολο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους καθώς αποχαιρετώ: Όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου, τους παίκτες (μια ομάδα ανθρώπων και επαγγελματιών που έχουν δείξει μεγάλη αφοσίωση), όλους τους εργαζόμενους στον σύλλογο και φυσικά τους φιλάθλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης