Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (18/1, 19:30, Novasports 1) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Εκτός έμειναν οι Αντρέ Μάρτινς και Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και ο δεύτερος σφίξιμο στον δεξιό τετρακέφαλο. Νοκ άουτ είναι επίσης οι Μανουέλ Ντα Κόστα και Αλεξί Ρομαό, που αγωνίζονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο επίσης τραυματίας Αλμπέρτο Μποτία και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που είναι υπό παραχώρηση. Για λόγους τακτικής δεν συμπεριλήφθηκαν οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Τσόρι Ντομίνγκες

Αντίθετα, επιλέχθηκε ο Αλί Σισοκό, που αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα με την μορφή δανεισμού, όπως και ο Σεμπά, που εξέτισε την ποινή του, με τον Ελιουνούσι, που επιστρέφει μετά από απουσία ενός μήνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.