Η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου από την ανδρική ομάδα του συλλόγου και πρώτη ελληνική, εν γένει όπως και οι υποσχέσεις που άφησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο το συγκρότημα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχουν εκτινάξει το ενδιαφέρον των φιλάθλων του στα ύψη.

Ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας «διψά» για τη σεζόν 2024-25 κι αυτό αποτυπώνεται με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που κυριολεκτικά έγιναν ανάρπαστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου διάθεσής τους, που βρήκε περισσότερους από 20.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς να έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (18/6) η πρώτη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της σεζόν 2024-2025, για παλιούς και νέους κατόχους με τιμές πρώτης περιόδου.

Περισσότερες από 20.000 είναι οι κάρτες διαρκείας που έχουν αποκτηθεί ή ανανεωθεί από νέους και παλιούς κατόχους, δείγμα της τεράστιας δίψας του κόσμου του Ολυμπιακού να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και καθώς έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 14, 15, 33, VIP και VVIP, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι από Τετάρτη (19/6, 12:00), οπότε και ξεκινά η περίοδος με τιμές δεύτερης περιόδου, θα τεθούν προς πώληση εισιτήρια διαρκείας και στη θύρα 23 (375 ευρώ), καθώς και κάποιες ελάχιστες επιπλέον θέσεις σε άλλες θύρες.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 3 έως 7 έχουν εξαντληθεί. Οι μόνοι που μπορούν πλέον να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας σε αυτές τις θύρες είναι εκείνοι που έχουν ήδη πληρώσει για την απόκτηση κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη και έχουν ήδη καταβάλλει την οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τις θύρες 3 έως 7».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης