Σαν μια μάχη που πρέπει και θέλει να την κερδίσει, παρομοίωσε ο Ροντινέι τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ο Βραζιλιάνος φουλ-μπακ των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης και συμφώνησε με τον προπονητή του, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα του οφείλει να προσεγγίσει τον αγώνα με τον τρόπο που έφτασε ως εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συμφωνώ με τον προπονητή μας. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα, να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε προσηλωμένοι. Ξέρουμε πως είναι μία ιστορική στιγμή αλλά χρειάζεται μόνο να σκεφτόμαστε το πως θα προετοιμαστούμε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τη στιγμή που ξεχωρίζει στην πορεία των «ερυθρόλευκων», δεν θέλησε να σταθεί ιδιαιτέρως σε κάποια: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω στιγμές, έχουν όλες την ίδια αξία. Όλα τα ματς είναι σημαντικά γιατί όλα θέλουμε να τα κερδίζουμε. Έχουμε μια ακόμη μάχη μπροστά μας και θέλουμε να την κερδίσουμε».

Όσο για το αν αισθάνεται κόπωση, καθώς και φέτος έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή και παρουσία στο παιχνίδι της ομάδας του; «Δεν είμαι μικρός, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν έχουν σημασία οι αριθμοί. Δεν είμαι πια πολύ μικρός. Είμαι 32 ετών. Είμαστε μια οικογένεια και δεν έχει σημασία η εμπειρία και τα λεπτά που έχει αγωνιστεί κάποιος. Θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε έναν έμπειρο προπονητή, όμως όλοι είμαστε εδώ γιατί το αξίζαμε. Όπως κι εμείς έτσι και η Φιορεντίνα. Σε αυτή την στιγμή θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ. Και το γεγονός ότι έχουμε έναν προπονητή νικητή στον πάγκο μας».

Για το εάν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες από τη Φιορεντίνα, είπε: «Είμαι ένας παίκτης που βλέπω τους αντιπάλους. Έχω δει τα παιχνίδια της Φιορεντίνα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια έχουν φτάσει εδώ, αλλά το ίδιο θα λένε κι αυτοί για εμάς. Εμείς θα πάμε με τα όπλα μας σε αυτό το παιχνίδι και θα δούμε από το αποτέλεσμα αν ήμασταν προετοιμασμένοι για να γράψουμε ιστορία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης