Δεν έμεινε χωρίς… μποναμά ο βαθμός που απέσπασε στο «Ντα Λουζ» ο Ολυμπιακός στην αναμέτρησή του με την Μπενφίκα (1-1), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» θα μοιραστούν ένα ακόμη «έξτρα πριμ» από την διοίκηση, όπως ακριβώς είχε συμβεί και μετά το ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ποσό είναι της τάξης των 150.000 ευρώ. Το πριμ ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Βρέντζο στην ομάδα, μετά την λήξη του προχθεσινού ματς.

Μια «επιβράβευση» ακόμη για τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ αλλά και ένα πρώτης τάξεως…εισαγωγικό σημείωμα για τα μεγάλα ματς που έρχονται, ήτοι Για την ρεβάνς με την Μπενφίκα που θα κρίνει πια σε τεράστιο βαθμό την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά βέβαια και για τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την Σούπερ Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός μέσα σε οκτώ ημέρες, στο διάστημα 2-10 Νοεμβρίου δίνει τα σημαντικότερα ματς του 2013, τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο εγχώριο μέτωπο και η «σοδιά» σε αυτά τα ματς θα κρίνει πολλά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης