Τον Χαβιέ Σαβιόλα βράβευσε την Τρίτη η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μπαρσελόνα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από εκπροσώπους της λέσχης για τα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των μπλαουγκράνα».

Ο άσος του Ολυμπιακού μάλιστα έκανε δηλώσεις, όπου μίλησε για τον Μέσι, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αντιμετωπίσει με τους Πειραιώτες τους Καταλανούς στη φάση των «16» του Τσάμπιονς λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ευρώπη όταν ακόμα ήμουν πιτσιρικάς και, συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν τεράστιο, μυθικό σύλλογο», ήταν τα πρώτα λόγια του φορ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος εν συνεχεία μίλησε για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αυτό τον καιρό, είναι τραυματίας.

«Μου είπε ότι μάλλον επέσπευσε την αποθεραπεία και γι’ αυτό επήλθε το κακό. Τώρα είναι αποφασισμένος να αποθεραπευτεί απολύτως σωστά και να επιστρέψει πανέτοιμος για να προσφέρει στην Μπάρτσα», είπε για τον τραυματισμό του Μέσι, ο Σαβιόλα.

Εν συνεχεία το «κουνελάκι» έκανε μία… μίνι αναδρομή στις ημέρες που φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αναφέροντας: «Η αλήθεια είναι πως εγώ συνέπεσα με τις δύσκολες μέρες (σ.σ. γέλια), ενώ τώρα όλα είναι πιο εύκολα, με τις νίκες. Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα, απόλαυσα κάθε στιγμή. Το να παίζω στο «Καμπ Νόου» ήταν απίστευτο. Έχω παίξει σε πολλά μεγάλα γήπεδα στην Ευρώπη και την Αργεντινή, αλλά το «Καμπ Νόου» είναι μοναδικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αν θα ήθελε να επιστρέψει και πάλι στο «Καμπ Νόου» και αν εύχεται ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει στους «16» την Μπαρτσελόνα, ανέφερε: «Θα το ήθελα πάρα πολύ. Θα έβλεπα παλιούς φίλους και θα είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε παλιά, γνώριμα μέρη».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης