Για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του μίλησε την Παρασκευή ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός στο gazzetta.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κάτι πολύ θετικό και σημαντικό για μένα το γεγονός πως με θέλει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με τον κ. Μίτσελ προπονητή. Όμως δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι για συμφωνία.

Ξέρω πως ο Ολυμπιακός με θέλει και κάνει συζητήσεις, όμως δεν έχω κάτι οριστικό να σας πω». Όταν του ζητήσαμε να μας μεταφέρει κατά πόσον μπορεί να ισχύει πως έρχεται την Δευτέρα στην χώρα μας για το τελικό deal ξεκαθάρισε πως «όχι. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για τώρα. Μην ξεχνάτε πως είμαι παίκτης της Ρούμπιν Καζάν.

Έχω ένα συμβόλαιο εδώ. Περνάω καλά σε αυτήν την ομάδα και παίρνω χρόνο συμμετοχής. Όμως σίγουρα θα με ενδιέφερε να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά στην Ελλάδα με την φανέλα μίας ομάδας από την οποία έχω μόνο πολύ καλά πράγματα να θυμάμαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πάλι όμως ξεκαθαρίζω πως δεν έχω κάτι οριστικό ή τελικό να σας πω αναφορικά με τον Ολυμπιακό και τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται για συμφωνία. Περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες για να δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης:

Μίτσελ: «Γνωρίζω καλά τον Μαρκάνο»,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 17:50

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης