Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μετά το φιλικό με την Φενέρμπαχτσε που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-2 υπέρ των Τούρκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι κρατάει τα θετικά στοιχεία και επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι όταν χρειαστεί.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό, απέναντι σε μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα και η οποία σε μία εβδομάδα έχει επίσημες υποχρεώσεις. Ποια τα θετικά στοιχεία τα οποία κρατάτε;
«Ήταν ένα διαφορετικό τεστ, σε σχέση με αυτά που είχαμε μέχρι τώρα. Η Φενέρ είναι μία ομάδα η οποία όντως είναι σε ένα προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, γιατί σε μία εβδομάδα παίζει ουσιαστικά για το Champions League. Για εμάς ήταν πολύ δυνατό αυτό το τεστ. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Κρατάω θετικά πράγματα, και σίγουρα η διαφορά στη φυσικά κατάσταση έπαιξε ρόλο ώστε να μην πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά. Αυτό ήταν ένα δυνατό τεστ, αλλά συνεχίζουμε την προετοιμασία μας».

-Σε δύο ημέρες υπάρχει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, για το Αφιόν Καπ, με αντίπαλο μία ομάδα τελείως διαφορετική από την Φενέρ. Ο ίδιος έχει έναν αλλιώτικο τρόπο προσέγγισης του συγκεκριμένου παιχνιδιού στο μυαλό του;

«Θα είναι βέβαια ένα διαφορετικό παιχνίδι. Για εμάς είναι καλό που παίζουμε αυτούς τους αγώνες, σε αυτό το τουρνουά εδώ στην Τουρκία, γιατί είναι για εμάς το κομμάτι της προετοιμασίας, έχουμε συνέχεια φιλικά, πρέπει να δοκιμάσουμε τους παίκτες, να βλέπουμε τους παίκτες. Θα έχουμε χρόνο μετά, ώστε να πάρουμε μετά την Τουρκία τις αποφάσεις που θέλουμε. Ουσιαστικά η ομάδα έχει κάνει μόνο 12 ημέρες προετοιμασία, χρειαζόμαστε τον χρόνο μπροστά μας και θα είμαστε έτοιμοι όταν θα χρειαστεί».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης